topbanner_4.jpg

MLJFlogo.jpg

 

  Her kan du finde oplysninger om vores aktiviteter.

Samt finde navne og kontaktoplysninger til bestyrelsen.

Brug menuen til venstre. Knæk og bræk.

     *********************************************************

 

DU KAN FINDE OS PÅ FACEBOOK MED ALT DET SENESTE NYE. 

Billedresultat for facebook logo png  

 

 

Siden er opdateret d. 07-12-2017.

Alle oplysninger på denne webside og tilhørende sider, er skrevet med forbehold for ændringer og trykfejl.
 

Nyheder

02-04-2019: Ændring af kursusdato og -sted for seminar


Kursusdato og -sted for det første af i alt tre planlagte seminarer ”Udnyt hundens unikke lugtesans” med jæger og narkohundefører Kim Wiboe er ændret fra lørdag den 13. april til lørdag den 4. maj!

01-04-2019: Succesrigt natur-projekt for skolebørn udvider målgruppen


Efterspørgsel efter frivillige naturformidlere fra både børnehaver og spejdere sætter skub i ny fase af succesrigt natur-projekt. Skal danske børn have lyst til at passe på naturen, skal de nemlig ud og have fat i den med begge hænder. Det er konceptet bag projektet Bliv NaturligVis, som drives af Danmarks Sportsfiskerforbund og Danmarks Jægerforbund, og som støttes af Nordea-fonden.

01-04-2019: En dag med en Bliv NaturligVis-formidler


Via et unikt samarbejde er projekt Bliv NaturligVis – som formidler jagt og lystfiskeri til børn og unge – med til at skabe naturoplevelser og hyggeligt samvær på tværs af generationer.

01-04-2019: Mårhunden – en slem bandit


Mårhunden har nu spredt sig til Fyn, men det er ikke kun i Danmark, den er et samtaleemne. I Finland er den nu så talrig, at det er den art, der nedlægges flest af. Med så stor en bestand kan det ikke undgås, at den har en negativ indflydelse. Faktisk viser det sig, at den er et større problem mod de jordrugende fugle end først antaget.

01-04-2019: Testvåben: Steel Action!


Det er ikke det mest mundrette navn til en riffel, men ikke desto mindre meget rammende. Det eneste, der ikke er af stål i denne riffel, er aftrækkerbøjlen, som er af aluminium, og patronpladen i magasinet, som er af polymer.